снимка БулфотоНай-добрият приятел на Джони Пенков - режисьорът Джеки Стоев, разказа

...
снимка БулфотоНай-добрият приятел на Джони Пенков - режисьорът Джеки Стоев, разказа
Коментари Харесай

Джеки Стоев съобщи последните думи на Джони Пенков

снимка Булфото

Най-добрият другар на Джони Пенков - режисьорът Джеки Стоев, описа какво е довело до загубата на живота на огромния артист.  По думите му, при последната интервенция Пенков е получил перитонит и точно той е причина за гибелта му. 

Почина в Пирогов благия, щерка му беше до него. Много тъжно, мъчително ми е доста. Сърцето му не устоя. Живя година с три и повече интервенция на гръбначния прешлен, след това не можа да се възвърне от нито една, залежа се и стана белята, коментира Стоев.

Във вторник надареният артист си отиде от този свят на 87 години, откакто съвсем година се лекува от голям брой болести.

" Всичко доста му се събра. Получи се въртележка. Тъкмо се оправи от едното, се получи друго. Особено последното. Имаше ужасяващи болки не можеше да приказва. Пак се опитваше да се майтапи, помълчахме си малко по телефона като че ли той знаеше, че за последното се чуваме “, сподели още Джеки Стоев. Той посочи, че поклонението ще е през уикенда в църквата Свети Георги, в която Джони е кръстен.

" Ако доживея до рождения си ден през ноември, ще черпя. Веднъж към този момент се случи знамение, нека отново, оптимист съм “.  Това бях последните думи на Джони Пенков, които той изрече единствено преди две седмици, писа  " България Днес ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР